AKTUELNO

Istraživanje je pokazalo da postoji velika razlika između onog što muškarci veruju da je idealna veličina penisa i onoga što žene smatraju da je idealno

Ako ste ikada ženu pitali je li joj važna veličina vašeg penisa i ako vam je odgovorila da nije - ne govori vam istinu. Zatim, ako ste je pitali kakvi ste na lestvici, a ona vam je odgovorila normalan ili prosečan, mislila je da je mali, piše portal Rebel Circus.

To ne znači da ste loši u krevetu i to se lako može nadoknaditi na druge načine. Prema nedavno sprovedenom istraživanju postoji idealna dužina penisa. Međunarodni proseci i ocene se razlikuju, pa je tako najveći prosek u Kongu, 18 cm, a najmanji u Južnoj i Severnoj Koreji 9.65 cm (3.8 incha).

Foto: Pexels

Žene u Kanadi imaju najveća očekivanja, idealna veličina penisa im je 17.68 cm, a najmanja idealna mera je u Australiji 14.17 cm. Muškarci iz SAD-a lažu o najvećem proseku penisa pa navode da im je penis u proseku velik čak 18.39 cm , a muškarci u Indiji se 'hvale' s povećanjem na 15.42 cm. Istraživanje je pokazalo da postoji velika razlika između onog što muškarci veruju da je idealna veličina penisa i onoga što žene smatraju da je idealno.

A šta su žene rekle?

Idealna veličina penisa za žene je 16 cm. I na kraju, penis manji od 11,43 cm i veći od 27,4 centimetara okarakterisiran je kao 'nezadovoljavajući'.

Čak 75 žena je reklo da su veličina i obim penisa bitni, samo 35 posto voli sve veličine, a 57 posto smatra da što veći - to bolji.

Velika većina žena, njih čak 87 posto bi radije izabrala prosečnog muškarca s velikim penisom, nego ljpotana s malim.

Autor: Z.L.

#Seks