AKTUELNO

Samohrana majka dvoje dece tvrdi da je tajni sastojak jutarnjeg smutija doprineo da se oseća fantastično.

Trejsi Kis (29) već tri meseca konzumira spermu za doručak. Kaže da se oseća fantastično, a pošto je već duže vreme sama, do sperme dolazi tako što joj najbolji prijatelj obezbeđuje potrebne zalihe i to tri puta nedeljno. Trejsi, inače vegan po opredeljenju, čuva dragocene zalihe u svom frižideru. Ova inovativna domaćica iz Bakingemšira kaže da spermu "troši" isključivo sa komplementarnim namirnicama kao što su banane, lanene semenke i bademovo mleko.

Bila sam tako iscrpljena, ali sa ovim "suplementom" vratila sam se na stari kolosek. Kao personalni trener i sertifikovani nutricionista tvrdi da je sperma puna preko potrebnog vitamina B12.

Ne slažu se baš svi sa njom. Doktorka Sara Džervis insistira na tome kako sperma u sebi nema nikakve nutrijente. Veganima umesto sperme toplo savetuje koštunjavo voće.

Govoreći o ukusu, Trejsi Kisk kaže da on zavisi  od toga šta je njen prijatelj jeo, da li je imao dovoljno sna i da li je pio alkohol.

Ukoliko je noć pre pio alkohol ili je jeo beli luk zamolim ga da mi naglasi kako bi spermu ubacila u blender. Ananas i mentol znatno poboljšavaju ukus, tako da u tom slučaju jedem spermu na kašiku.

Sa osmehom nam priča kakva je muka bila u početku objasniti njenom prijatelju da njegovu spermu koristi isključivo u ishrani. U početku je sumnjao da želim da iskoristim njegovu spermu kako bih zatrudnela, ali kada sam ga ubedila u to da njegovu spermu koristim kao suplement i kao masku za lice prestao je da se buni, navodi Trejsi. Ona od tada ima redovnog dobavljača, a uradila je sve potrebne analize kako bi ustanovila da je njegova sperma bezbedna. S. M.

#Sperma

#smuti

#Žena

'