AKTUELNO

Juče je zabeleženo 147 intervencija od kojih 56 na javnom mestu.

Protekla noć u Beogradu bila je umerena kad je reč o intervencijama Hitne pomoći, a dogodila se samo jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je teže povrede zadobio 25-godišnji muškarac, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do tog udesa došlo je u pet sati jutros u Ulici 11. oktobra kod broja 145 u Bečmenu, a muškarac je zadobio višestruke, tupe povrede glave, ramena i grudnog koša, i prevezen u KBC "Zemun".

Sinoć u 23.05 sati, Hitnoj pomoć je upućen poziv nakon što je u Ulici Braće Jerkovića 119, kod Doma za nezbrinutu decu, jedan dečak maltretiran i, najverovatnije sa povredom glave, prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Protekle noći, rekla je ona, Hitna pomoć je imala ukupno 80 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

Juče je zabeleženo 147 intervencija od kojih 56 na javnom mestu, a dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškim povredama.

#Beograd

#Hitna pomoć

'