AKTUELNO

Juče je zabeleženo 127 intervencija od kojih 25 na javnom mestu.

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno pet muškaraca, a jedan od njih zadobio je tešku povredu nakon što je ispao iz automobila koji se prevrnuo na putu iz Boljevaca ka Obrenovcu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je 30-godišnjeg muškarca u komi prebacila u KBC "Zemun" nakon što je dobila poziv u 04:08 sati, ali se ne zna kada se tačno prevrnuo automobil jer je na mestu nezgode, koja se dogodila pre mosta, bilo mračno.

U 19:54 sati na kružnom toku kod Opštine Novi Beograd lakše povrede sa istegnućem vrata zadobio je 24-godišnji muškarac, koji je potom prebačen u KBC "Zemun".

Na uglu Severnog bulevara i Ulice Veljka Dugoševića na Zvezdari u 23:24 sati povrede skočnog zgloba i kuka zadobio je 22-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

U Ulici Vladimira Popovića kod broja 10 u 23:52 sati povređen je muškarac oko 25 godina starosti, koji je s posekotinama glave prebačen u KBC "Zemun".

U 03:20 sati na uglu Prvomajske i Ulice Rada Končara povređen je muškarac koji je zbrinut je na licu mesta, a dalji transport je odbio.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 103 intervencije od kojih 19 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika javljale su se gotovo sve grupe - astmatičari, srčani, hipertoničari...

Kako je dodala, juče je zabeleženo 127 intervencija od kojih 25 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda, među kojima nijedna nije bila sa teškim povredama.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'