AKTUELNO

Na jučerašnjem događaju o kome bruji cela Srbija, najčešće, tradicionalno, srpsko ime Milica Jovanović upisano je u istoriju i oborilo novi Ginisov rekord koji je do tada držalo japansko ime Hirokazu Tanaka.

Čak 256 žena i devojaka prisustvovalo je obaranju novog Ginisovog rekorda, a među njima bilo je i voditeljka vremenske prognoze na Televiziji Pink - Milica Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za našu televiziju rekla kako je kada nosiš ovo ime i prezime teško naći naziv za društvene mreže, jer je sve već zauzeto i da tada shvatiš zaista, koliko ima osoba sa ovim imenom i prezimenom. I da je presrećna što ima priliku da učestvuje u jednom ovakvom događaju koji se dešava jednom u životu! I ne svima!

Kao i to da su retki momemti u kojima je ona jedina ženska osoba pod tim imenom u prostroji.

Kaze da joj se to desilo samo jednom u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na aerodromu, kada je policija na razgaslu prozivala više puta njeno ime, a niko se nije javio. Tada je shvatila da je jedina Milica u prostoriji. Na sreću, samo joj je vraćena izgubljena viza.

Inače, najčešće prezime u Srbiji je Jovanović, a najčešće žensko ime je Milica, pa su devojke i žene sa ovim imenom i prezimenom zajedničkim snagama uspele da osvoje novi Ginisov svetski rekord.

Autor: