AKTUELNO

Naše malo nekome znači mnogo!

Nataša Terzin od rođenja boluje od cerebralne paralize. Od rođenja je nepokretna, ne može da govori, ne može sama da jede i u potpunosti je zavisna od svojih roditelja. Bolest je najteža za nju samu, ali svaki pomak koji lečenja nude Nataši i njenoj porodici znači mnogo.

Ova hrabra devojka je već bila na transplantaciji matičnih ćelija u Beču koji su dali značajne rezultate. Takođe, Nataši je neophodna kontinuirana neurorehabilitacija u Zagrebu. Zdravstveno stanje joj se znatno poboljšalo nakon nekoliko tretmana, i neophodan joj je novac za nastavak neurorehabilitacije.

Natašina porodica nije u mogućnosti da sama finansira odlaske i tretmane, pa mole sve dobre i humane ljude da pomognu njihovom detetu.

Svaka donacija mi mnogo znači, borim se i ne odustajem! Želim da koračam, želim da govorim, želim da svojim roditeljima mogu da kažem hvala i da ih zagrlim. Molim sve koji su u mogućnosti da mi pomognu u ostvarenju mog sna…

Pomozimo Nataši! Upišimo 25 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom na linku e-doniraj.

Uplate možete izvršiti na sledeće račune:

Dinarski : 160-403149-25

Devizni : 00-540-0000759.8

Iban :RS35160005400000759898

#Bolest

#Humanitarna akcija

#Pomoć

'