AKTUELNO

Naše malo njemu mnogo znači!

Na početku emisije 'Nominacija', voditeljka Ivana Šopić apelovala je da se svi ujedine, kako bi učinili dobro delo i spasili jedan mladi život. Ona je iskoristila priliku, te je otkrio da dečak po imenu Stefan Mitov vodi bitku za život, a da je vremena sve manje, te apelovao na gledaoce Pinka da pomognu i daju svoj doprinos, što se može učiniti na više načina:

Foto: Printscreen Budi human

Podsetimo, Nakon obavljenih specijalističkih pregleda Stefanu su uspostavljene dijagnoze - Dečiji autizam, Prožimajući poremećaji razvoja i Duševna zaostalost, neoznačena - nema napomene o poremećaju ponašanja. Jedina nada Stefanovim roditeljima su tretmani matičnim ćelijama, koji stimulišu psihomotorni razvoj i razvoj govora, kako bi ublažili simptome bolesti i popravili mu kvalitet života intenzivnim tretmanima, koji su izuzetno skupi.Stefanu su sredstva potrebna za tretmane matičnim ćelijama, specijalističke preglede i laboratorijske analize i svih ostalih potreba za Stefana, pa se roditelji obraćaju svim ljudima, koji su u mogućnosti da pomognu, kako bi Stefan što pre progovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadam se da ste svi u mogućnosti da pošaljete jednu poruku barem, mnogo bi značilo njemu i njegovoj proodici. Još uvek nije progovorio, pa da bi progovorio treba mu naša pomoć. 1474 na 3030, da svi pomognemo malom Stefanu i da on pobedi u borbi za svoj život - zamolila je Ivana.

Autor: N.P.