AKTUELNO

Teodora Vranješević (9) iz Kragujevca koja boluje od mijeloidne leukemije definitivno ide u Frankfurt na transplantaciju koštane srži, jer su građani Srbije skupili više od 350 hiljada evra, potvrdio je za Pink.rs njen otac Bogdan!

Nakon potvrde da je novac za lečenje male Teodore prikupljen on je na društvenim mrežama objavio poruku u kojoj se zahvalio dobrim ljudima koji su donirali novac.

- Dragi veliki i humani ljudi, hvala vam što ste jednom detetu dali šansu da nastavi život. Akcija koju smo pokrenuli prošlog četvrtka, danas je završena, čini se da imamo dovoljno novca za troškove lečenja Teodore u Nemačkoj - naveo Bogdan Vranješević.

On je ukazao da postoje određene poteškoće oko prebacivanja novca sa pretplatničkih računa građana, koji su donirali sredstva sms-om, ali se nada da ćemo u dogovoru sa bankama ta situacija biti vrlo brzo rešena.

Foto: Privatna arhiva

O toku lečenja stalno ćemo vas obaveštavati, i radovati se, verujemo, kad sve ovo bude prošlost. Sve manifestacije i akcije zakazane za naredne dane će biti održane, sav preostali novac priložićemo za lečenje nekog Teodorinog drugara ili drugarice, istakao je Vranješević.

- Nemamo reči zahvalnosti za sve vas, reči su male, počeli smo jednom: Život, završićemo: pobediće Život! Volimo vas, sa vama smo u svim vašim srećama i životnim izazovima - naveo je Teodorin tata u ime porodice Vranješević.

#Otac

#Pomoć

#Poruka

#Teodora Vranješević

'