AKTUELNO

Hitno mu je potrebno više od pola miliona evra za transplataciju koštane srži u Nemačkoj.

Iako ima samo dve godine, dečak iz Zvornika Teodor Stefanović trenutno bije svoju najtežu životnu bitku, u kojoj mu je potrebna pomoć svih nas! Naime, ovaj dvogodišnji dečak boluje od retke genetske bolesti kostiju (Osteopetroza Tip 1) i, prema informacijama na zvaničnoj Fejsbuk stranici za pomoć ovom dečaku, bolest napreduje sve više iz dana u dan, zbog čega je neophodno što pre skupiti neophodan novac za njegovo lečenje u inostranstvu.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Za transplataciju koštane srži u Nemačkoj potrebno je prikupiti 603.000 evra, zbog čega je porodici Stefanović neophodna pomoć svih ljudi dobre volje. Od 1. juna aktivan je i m:tel broj 1415, zahvaljujući kojem svi mogu da daju svoj doprinos u sakupljaju sredstava za lečenje ovog dečaka, a donacije novčanih iznosa su, takođe, moguće i preko tekućeg računa.

Podaci o načinu uplate sredstava na račun porodice Stefanović:

Teodor StefanovićTransakcioni račun: 1610000000000011Partija: 0900653161

Dvogodišnji heroj se trenutno leči u Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova, međutim, trebalo bi što pre da nastavi lečenje u Nemačkoj, za šta mu je potrebno čak 603.000 evra.

Ovo su načini na koje možete pomoći Teodoru:

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Sve neophodne informacije o Teodoru Stefanoviću, daljem toku lečenja, načinima na koje možete da mu pomognete i prikupljenom novcu možete pronaći na ovoj Fejsbuk stranici.

Pink.rs

#Teodor Stefanović

'