AKTUELNO

Osim po brojnim nezgodama u kojima je bila glavni akter, seksepilna Soraja 2016. godinu upamtiće i po novoj ljubavi koja joj je promenila život.

Atraktivna voditeljka i starleta Soraja Vučelić rešila je da turbulentnu 2016. godinu isprati u kostimu seksi Baba Mrazice, na oduševljenje svih muškaraca koji se svaki put obraduju svakoj njenoj fotografiji. Takođe, svi oni koji je prate znaju da su poslednji meseci u njenom životu bili veoma burni - Soraja je nekoliko puta bila meta pljačkaša, imala je saobraćajnu nesreću sa sveštenikom, jednu noć je čak provela i iza rešetaka, ali će potruditi da sve ružne stvari što pre zaboravi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Proživim to, drži me dva-tri dana i onda sve loše ostavim iza sebe. Sve sam štetočine iz svog života odstranila i nadam se da mi se ubuduće neće dešavati greške prilikom odabira okruženja i prijatelja. Ranije nisam obrećala pažnju, pa se često sažalim i družim sa nekim iz sažaljenja, ali ću se truditi da mi se to ne dešava. Sve to me je koštalo živaca. Mnoge sam pustila blizu sebe, a oni su tu bili samo sa ciljem da mi zariju nož u leđa. O meni svi godinama samo laži plasiraju, a da je nešto od toga istina, pojavio bi se bar neki dokaz - prisetila se Soraja na početku razgovora, ali joj se raspoloženje popravilo čim je pomislila na sve lepe stvari koje je očekuju u novoj 2017. godini.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zaređale su mi se stvari koje su neprijatne, ali nadam se da posle toga dolazi nešto jako, jako dobro. Moralo je i to da mi se izdešava na samom kraju godine, a nadam se da me u novoj godini očekuju samo lepe stvari.

Iako je bilo dosta ružnih događaja, jedan muškarac iznenada je ušao u njen uzbudljiv život i uspeo je da joj ulepša godinu koja je na izmaku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Najlepše što mi se desilo ove godine? Pa... Jedan dečko (smeh). O udaji još ne razmišljam. Jako lepo mi se nešto desilo, po prvi put sam se zaljubila. Ranije nisam bila zaljubljive prirode, a sada mi se desila zaljubljenost i nešto veoma lepo sa njegove strane - tajanstvena je bila Baba Mrazica Pink.rs, koja nije želela mnogo toga da otkrije o svom izabraniku.

Ipak, za naš portal otkrila je da će Novu godinu dočekati na egzotičnoj destinaciji, gde će uživati sa svojim emotivnim partnerom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Idem na more, daleko, daleko... U pitanju je drugi kontinent, idemo sa dečkom. Mislim da će nam biti lepše na moru uz koktele - isto smo godište, zvog čega smatram da nam to trenutno oboma više odgovara - ističe Soraja, koja je ove godine sneg, planinu i romantične noći kraj kamina zamenila vrelim noćima na egzotičnoj destinaciji.

Na kraju razgovora, Vučelićeva je pažnju posvetila nezaobilaznim novogodišnjim željama koje će se potruditi da ostvari u godini koja je pred nama.

- Sebi bih poželela lepše okruženje, kakvo i zaslužujem. Nadam se da ću biti obazrivija u 2017. godini. Biraću lepše stvari, lepše ljude, lepše okruženje. Takođe, više ću se posvetiti biznisu - odlučila je seksi Baba Mrazica, koja je imala i specijalne želje za sve čitaoce portala Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Čitajte Pink.rs, pratite aktuelnosti i šerujte ih i dalje. Želim da uvek budete u toku sa najnovijim događajima jer Pink.rs uvek ima ekskluzive, a takođe, jedan je od retkih portala koji objavljuje tačne i proverene informacije - zaključila je voditeljka, kojoj smo se zahvalili na komplimentima.

Soraja nosi kostim specijalizovane prodavnice "Kostim Supercentar" iz Zemuna.

Autor: D. Tanasijević

#Deda mraz

#Nova godina

#Praznici

#Soraja Vučelić

#Televizija Pink

#starleta

#voditeljka

'