AKTUELNO

U susret Novoj godini, došlo je vreme da izaberete pesmu koja je obeležila 2016.

Kako se 2016-a bliži kraju, došlo je vreme da se sumiraju ustisci, kao i ono što je obeležilo godinu na izmaku. Tokom protekle godine pevačice i pevači bili su vredni, a mnoge pesme koje su objavljene, postale su hitovi. Pred vama je 26 predloga koje su za vas odabrali TV PINK, emisija Premijera i portal Pink.rs, a vi odlučujete koja pesma zaslužuje da ponese titulu "Hit godine".

Za svog favorita možete glasati tako što ćete klinkuti OVDE, ili na www.pink.rs/hitgodine, a zatim klikom na naziv pesme ili na dugme "play" preslušati pesmu, dok ćete svoj glasi dati ako kliknete na srce.

Glasati možete samo jednom, pa dobro razmislite kome ćete dati svoj glas, a vremena imate do nedelje, 1. januara u 16 časova, kada će u emisiji "Premijera Vikend Specijal" biti proglašen pobednik.

1. Ana Nikolić - Labilna

Iako je teško izdvojiti najbolju pesmu sa ovogodišnjeg albuma Ane Nikolić, koji je dobio samo pozitivne kritike, publika je, ako se može suditi po broju pregleda na Jutjubu, najbolje prihvatila pesmu "Labilna". Za svog favorita možete glasati tako što ćete klinkuti OVDE ili na www.pink.rs/hitgodine.

2. Aca Lukas - Voliš li me

Ova pesma zavrtela se otkako je objavljena, te nema kluba u kom može da prođe veče, a da se ne pusti bar jednom. Pesmom "Voliš li me", Aca Lukas dokazao je zbog čega važi za kralja dobrog provoda. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

3. Aco Pejović - Nisam pao

Foto: YouTube screenshot

Da je pesma "Nisam pao" postala veliki hit, dokaz je i to što smo nekoliko puta do sad imali priliku da je čujemo u najpopularnijem takmičenju u regionu "Pinkove zvezde". Za svog favorita možete glasati  na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

4. Aleksandra Radović - Beskrajno

Nakon sedam godina, Aleksandra, koju mnogi smatraju najboljim ženskim pop vokalom, objavila je album pod nazivom "Carstvo", a među pesmama, koje će sasvim sigurno postati hitovi, izdvojila se numera "Beskrajno". Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

5. Saša Kovačević - Živim da te volim

Iako je objavio još dve nove pesme, balada "Živim da te volim" posebno se izdvojila i oduševila publiku, koja voli dobro poznati pop zvuk. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti na  OVAJ LINK.

6. Dženan Lončarević i Zorica Brunclik - Da mogu da te vratim

Duet koji su mnogi dugo očekivali, jeste onaj između Zorice i Dženana. Pesma se već zavrtela, spot je dobio pozitivne kritike, a nema sumnje da će se slšati i u narednoj godini. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti  OVDE.

7. Goca Tržan - Lažna krila

Pesma u Gocinom prepoznatljivom stilu postigla je ogroman uspeh kod publike i s pravom je ušla u trku za "Hit godine". Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

8. Jelena Tomašević - Da mi je da mi se vrati

Foto: YouTube screenshot

Jedna od najboljih pop pevačica oduševila je publiku albumom "Ime moje", a spot za pesmu "Da mi je da mi se vrati" privukao je mnogo pažnje. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

9. Dragana Mirković - Zašto me tražiš

I dok novi Draganin album nestrpljivo očekujemo, pevačica je objavila dve nove pesme, a "Zašto me tražiš", koja je pravi narodnjak, pokupila je sve simpatije publike. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

10. Sergej Ćetković - Neka te ljubav dočeka

Jedan od najpopularnijih pop pevača i novi član žirija "Pinkovih zvezdica" oduševio je publiku novom pesmom "Neka te ljubav dočeka" i time pokazao da je neprikosnoven kada su ljubavne pesme u pitanju. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine  ili tako što ćete klinkuti OVDE.

11. Rasta - Euforija

Da ima sluh za pravi hit, Rasta je već nekoliko puta dokazao, a ništa drugačije nije ni sa pesmom "Euforija", koja je postala pravi klupski hit. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

12. Leksington bend - Letnje kiše

Pesma koja je sasvim sigurno obeležila leto, jeste upravo ovaj hit "Leksington" benda". Iako smo navikli na spore pesme, momci iz ovog benda publiku su oduševili i pesmom u malo bržem ritmu. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

13. Tropiko bend i Ceca - Metar odavde

Još jedna pesma sa Cecinog novog albuma koja je osvojila publiku jeste "Metar odavde", zbog čega ne čudi što, ne samo da se slušala u prethodnoj godini, već će sasvim sigurno obeležiti i predstojeću. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti na OVDE.

14. Seka Aleksić - Crnooka

Foto: YouTube screenshot

Poslednja pesma koju je Seka objavila pre nego što je otišla na trudničko bolovanje, postala je apsolutni hit, a spot sniman u Kotoru, oduševio je pevačicinu publiku. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

15. Željko Joksimović - Olovni vojnik

Spot za ovu pesmu pop pevač snimao je na Maldivima, a kao i ostale pesme na albumu, i ova pesma postala je veoma popularna. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

16. Emina Jahović - Lolo

Pesma u prepoznatljivom Emininom pop stilu oduševila je sve njene fanove i postala je jedna od najslušanijih pesama godine. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

17. Nina Badrić - Ljubav za tebe

Pesma "Ljubav za tebe", koju je Nina Badrić napravila za potrebe rediteljkog prvenca Nikole Koja "Stado" postala je za veoma kratko vreme hit. Ali još veću pažnju privukao je spot u kom se Nikola pojavljuje kao glumac i gde njih dvoje glume ljubavni par. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

18. Svetlana Ceca Ražnatović - Trepni

Nakon što je objavila album pod nazivom "Autogram", najveća blakanska folk zvezda Ceca je oborila sve rekorde slušanosti. Zbog toga ne čudi što su skoro sve pesme postale hitovi, a pesma "Trepni" ušla je u izbor za pesmu koja je obeležila godinu za nama. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

19. Nikolija - 101 propušten poziv

Foto: YouTube screenshot

Nedugo nakon porođaja, Nikolija je objavila album prvenac, a pesma "101 propušten poziv" posebno je privukla pažnju publike. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

20. Aleksandra Prijović - Totalna anestezija

Aleksandra je već pokazala da ima "njuh" za pravi hit, zbog čega ne čudi što je njena pesma "Totalna anestezija" ušla u izbor za "Hit godine". Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

21. Ivan Kurtić - Spavaj kučko

Pobednik prve sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde" objavio je prvi album, koji je postigao nezapamćen uspeh, a pesma koja se posebno izdvojila jeste upravo "Spavaj kučko". Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

22. Gabrijela Pejčev - Ne dam nikom da me zeza

Prva pesma Pinkove zvezde oborila je sve rekorde, a o tome dovoljno govori da na Jutjubu ima više od dva i po miliona pregleda. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

23. Ministarke - Moje jedino

Foto: YouTube screenshot

Iako je ova pesma u narodnjačkom fazonu i drugačija od onoga na šta smo navikli, Ministarke su napravile pravi bum prepevavši pesmu Dajane Penezić. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

24. Jelena Rozga - Moderna žena

Jelena Rozga je posle duže pauze ove godine objavila album "Moderna žena". Sa njega se odmah izdvojila naslovna numera u kojoj peva mlađem muškarcu, zbog čega su svi pretpostavili da je posvećena njenom dečku Stjepanu Hauseru. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

25. Maus Maki - Gadafi

Jedna od najpopularnijih klupskih pesama ove godine morala je da se nađe na ovom spisku. Ona je proslavila di-džeja Marka Matijevića, poznatijeg pod umetiničkim imenom Maus Maki. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

26. Nataša Bekvalac - Original

Dugo se čekalo na njen album, a kada je Nataša Bekvalac objavila "Original", prašina koju su podigle njene pesme, nije se spustila ni sada. Pevačica je snimila i nekoliko spotova, ali naslovna numera, definitivno je obeležila ovaj njen album. Za svog favorita možete glasati na www.pink.rs/hitgodine ili tako što ćete klinkuti OVDE.

Autor: M. Đurović/V. T.

#Pesma

'