AKTUELNO

Posavetovala je da uplove u vezu.

Marijana Zonjić i Adam Đogani su od početka nedelje pokazali simpatije jedno prema drugom, ali pevačica nikako da se oslobodi i upusti u vezu sa njim.

Ono što ju je naročito povredilo jeste što Adamova porodica ne podržava njihovu vezu, pa se poverila Staniji Dobrojević, a ona joj je dala savet.

Ako njegovi nisu za tebe, reci marš toj priči. Ako su njegovi protiv i Luna će biti protiv. Sada ću ja da odem da popričam sa njim da vidim kako on razmišlja - rekla je Stanija, a potom otišla do Adama.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je prenela sve ono što joj je Marijana rekla i pokušala da sazna šta se krije u Adamovom srcu i šta on zapravo oseća prema plavuši.

Moja je poslednja odluka i da mi Luna kaže, moja je poslednja odluka i biće kako ja kažem. Nisam ja dete i znam šta hoću. Ja vidim nešto u njoj. Znam šta su joj moji zamerali, to njeno ponašanje. Ako ona u meni bude videla dečka... - pričao je Adam.
Volela bi da budeš nekad glasniji. Mlada je, muškarci su neretko pokušavali da je na ovaj ili onaj način koriste. Vidim ja da ona ima emocije ka tebi, ja sam samo želela da znam kako ti razmišljaš - objasnila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon razgovora sa Adamom, Stanija se ponovo vratila do Marijane i rekla joj kako stvari zapravo stoje.

Njegovi su protiv, Lunini isto, i Mina Vrbaški, njegova bivša. Oni su svi protiv, ali on želi da donese svoju odluku, što znači da nije povodljiv... Saglasna sam sa Drvetom da trebate da pokušate- iznela je svoje mišljenje Stanija nakon razgovora sa Đoganijem.
On je previše dobar za mene, nisam navikla, ali i dalje stojim pri tome da je ženskast. Mnogo je dobar, ali videćemo - rekla je Marijana i dodala da joj se zaista dopada Adam, ali da je neizvesno šta će biti između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj tako da pričaš. Dečko je mnogo fin, povučen, ali vidiš da ima svoje ja. Vidiš da je odrastao bez majke, neke stvari to treba da ti govori - dodala je Dobrojevićeva.

Pročitajte još: NADEŽDA OTKRILA SA KOJOM DEVOJKOM JU JE MIKI PREVARIO, a onda priznala da razmišlja o pomirenju sa njim: Bojim se da ću prekršiti obećanje! (VIDEO)

Kako je protekao njihov razgovor i da li će se Marijana i Adam više zbližiti nakon ovog razgovora, ostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'