AKTUELNO

Bela kuća se orila.

Subota uveče je rezervisana za pitanja koja zadrugarima postavljaju pripadnici sedme sile. Jedno od njih bilo je upućeno Aleksandri Subotić, a odnosilo se na njen jučerašnji sukob sa Vladimirom Tomovićem, nakon čega je on i diskvalifikovan.

Foto: TvPink Printscreen

"Da li si ti prišla Vladimiru da ga isprovociraš ili je to bilo u žaru svađe", bilo je pitanje za Subotićevu, koje je napravilo pravu pometnju u Beloj kući.

Ja sam trpela da je moj verenik David završavao u zatvoru ni zbog čega. Vladimir se sinoć očešao o mene, Davidu nije bilo dobro, a on se osećao kao pobednik. Ja sam mu prišla kada sam videla da je David pukao, da bih nastavila verbalnu svađu i da bi se ta priča završila. Imam pravo na provokaciju, ali nisam očekivala da će nasrnuti na mene - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Tražila si to. Što si ga gazila ispod stola i što si ga udarila - dobacila je Vladimirova devojka, Stanija Dobrojević.

Subotićevu je ovaj komentar veoma pogodio, pa je započela raspravu sa Stanijom koja je izrekla niz komentara, koji se definitivno mnogima neće svideti.

Ti ne možeš da tražiš da čovek od dva metra krene na tebe. Svi koji ga podržavaju želim im sve ono što se mene desilo. Ja sam mesec dana pre ulaska u rijaliti dobila batine od čoveka sa kojim imam dete. Ja nisam tražila da dobijem batine, niti bilo koja žena ne zaslužuje da dobije batine - istakla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje dve vrste žena koje su žrtve nasilja. Žene koje su zaista žrtve i one koje izazivaju da budu zlostavljane. Da je ona zaista žrtva ne bi ga gazila ispod stola, ne bi ga gazila ispod stola. Ne podržavam to što je Vladimir uradio, ali žena kao Aleksandra traži. Ona je žena koja izaziva da bude psihički i fizički zlostavljana, to ne podržavam - odbrusila je Stanija.

U ovu raspravu umešao se Aleksandrin dečko, David Dragojević koji je Dobrojevićevu podsetio na situaciju koju je ona imala sa Zoricom Marković u rijalitiju "Farma".

Foto: TvPink Printscreen

Stanija uporno priča da neko izaziva na sukob. Ona je veliki manipulator, koja je izazvala Zoricu Marković da je polije pivom u "Farmi" i rekla je na pramen kose da je fizički kontakt, posle čega je Zorica diskvalifikovana. Ne možeš ti nekom da lepiš etikete. Ti si manipulator, taj tip devojke koja sa svima možeš da budeš dobra a onda te svi odjednom napadaju. Tako ti radiš. Da li sam ja tebe ikada uvredio - pitao je David.

Oni su verbalni sukob nastavili nasred Bele kuće, a učesnici su u čudu gledali ovu svađu.

Ne postoje žene koje izazivaju na nasilje. Postoje muškarci koje prete za stolom, koji psuju porodicu, decu, a ja njegovu porodicu ne smem da spomenem jer je pretio da će nas patosirati - urlala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NA NJU JE BACIO OKO! Nadežda prebledela kada je Miki PRIZNAO KOJA ZADRUGARKA MU SE SVIĐA! (VIDEO)

Ona je seljački nameštena! Tražila si to, tražila si - ponavljala je Stanija.

Ova svađa se odužila, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Stanija Dobrojević

'