AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Naredna tema u emisiji ,,Pretres nedelje" bila je rasprava između Nikole Orozovića i Bore Santane. Naime, iako su od početka bili u dobrim odnosima, njihovo drugarstvo više puta izmaklo je kontroli.

Orozović je otvoreno priznao šta je zamerio Santani, ali ni on mu nije ostao dužan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ni što smo se svađali, rekao sam da smo bili dobri, imali smo neke prekide. Ja sam njega izabrao kada je bio sastanak za lažne prijatelje, onda je on počeo da me proziva da sam sa Mirkom, da sam gej - govorio je Orozović.
On je bio samo kap koja je prelila čašu. Ne bih mu reč rekao da nije spomenuo da je ostao na slavi, pa da moram da ga ispoštujem, kao da sam ja njega molio da ostane - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Ermina Pašović i Jovana Tomić Matora prekinuli su temu, pa su pokrenule svoju priču o pozivu sa Sanjom Stanković. Naime, nakon što je Ermina ušla u Belu kuću, popričala je sa Jovanom, te joj je rekla da je ona bila u kontaktu sa Sanjom.

Ti svoje bitke bi, mani se ti moje Sanje. Ako sam ja rekla njemu da ostavi moju devojku na miru, šta ti imaš da se mešaš tu? Sanja nemoj nikome više da odgovaraš na poruke, ti sad ovde praviš... Šta koji k*rac Ermina ima da j*be mater! - odbrusila je Matora Ermini.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'