AKTUELNO

Dok je većina zadrugara igrala igru, Nadežda je spavala.

Zadrugari su danas dobili igru u kojoj je bilo potrebno da jedan ukućanin leži na podu sa kornetom u ustima, dok će drugi zadrugar stajati na stolici i ubacivati vatu u kornet. Stanari "Zadruge 2" su se zatim podelili u grupe i započeli igri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pošto se nisu najbolje pokazali u igri koju su dobili od strane Velikog šefa, stiglo je pismo u kojoj su zadrugari obavešteni da su pali zadatak, posle čega je usledio sastanak povodom ove teme.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, s obzirom na to da niste svi učestvovali u današnjoj igri i da nije svako imao svog para, doneli smo odluku da zadatak proglasimo neuspešnim. Kako je zadatak neuspešan, obaveštavamo vas da ste svi kažnjeni smanjenjem budžeta od po 500 dinara. Lazar i Nataša su danas bili najuspešniji u igri i jako nam je žao što će propasti bogata nagrada koju smo pripremili - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Svoje mišljenje o celoj situaciji prvi je izneo Vladimir Tomović koji je izjavio kako su Nataša i Lazar sve vreme tokom igre varali. Zatim je došlo do svađe između Zorice Marković i Aleksandre Subotić zbog toalet papira, a tom prikom Subotićeva je rekla da pevačica ima neki problem sa njom jer joj stalno upada u reč.

Foto: RTV Pink

Prvo, nisam čula da tražiš zadatak! Drugo, nisam čula kome se obraćaš! Krenula si da se svađaš i kako da te slušam? Ako si kulturna, onda nemoj da sediš na stolu! Ti si jedna iskompleksirana budala! - rekla je Zorica Aleksandri.

Foto: RTV Pink

Zatim su ukućani počeli da komentarišu Nadeždu Biljić koja nije učestvovala u ovom zadatku, a tokom sastanka bila je u sobi za izolaciju gde je spavala. Kada su je zadrugari probudili, Biljićeva je otišla na sastanak gde su neki od stanara govorili kako su zbog Nadežde kažnjeni i pali zadatak.

Toj devojci treba reći da se više ne mangupira, da poštuje pravila i sve isto kao i mi! Nadežda, zbog tebe smo svi kažnjeni - izjavila je Zorica.

Foto: RTV Pink

Prvo, dobro jutro svima! Zaspala sam u osam, nisam mogla da spavam celu noć i niko me nije probudio. Nisam čula ništa. Ne osećam se krivom nijedne sekunde zbog svega što se desilo, a ja sam nedelju dana gladna i bez cigara zato što nekoga boli k*rac da mi to kupi i još mi krade - vikala je Nadežda.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'