AKTUELNO

Tvrdi da je samo igrala igru.

Ana Korać je uzburkala domaću javnost svojim boravkom u Beloj kući. Ona je ove noći gost u emisiji "Narod pita finaliste". Verne fanove "Zadruge" interesovalo je kakav je zaista odnos Ana imala sa Markom Janjuševićem Janjušem koji je svojevoljno napustio rijaliti nekoliko meseci pre kraja.

Foto: TvPink Printscreen

To je sve bio dogovor između nas. Mi smo se dogovorili da igramo tu igru. Kad je to prešlo u nešto drugo, počela su pitanja novinara, gledalaca, ja sam se iz te priče povukla. Nisam htela tako da nas spajaju jer nikad u životu ne bih bila sa nekim u rijalitiju, ne bih bila sa njim. Ja sam svesna da je oženjen i da ima dete. Bili smo dobri prijatelji. Nije mi se više svidela ta igra i ja sam se povukla - navela je Koraćeva.

Atraktivna crnka je progovorila i o Aci Živanoviću, pevaču za kog se spekulisalo da je Anina velika simpatija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆU DA TROŠIM ENERGIJU NA NJIH! Goca teška srca priznala: Anđelov ujak ne podržava njegovu i Teodorinu vezu! (VIDEO)

Što se tiče Ace, to veče je bilo simpatično, kad je ušao u sklopu zadatka. Ja sam takva, ja se mazim, ali ne sviđa mi se niko već duže vreme. To je sve bila velika igra. Čula sam se sa Acom, ali mi smo i pre "Zadruge" bili drugari, nismo se videli - rekla je Ana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Aca Živanović

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'