AKTUELNO

Napunio je dve godine i jedva čeka da bude stariji brat.

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić za naslednika Jakova i njegove drugare priredili su slavlje u jednom restoranu, a kao iznenađenje mališanima su doveli crtane junake Mašu i Medu.

Otkada se ostvarila u ulozi majke, Seka Aleksić je sve svoje vreme podredila sinu Jakovu, koji je napunio dve godine. Seka i njen suprug Veljko danima su osmišljavali kako će izgledati žurka na koju je mališan pozvao svoje drugare, sa kojima se igrao satima.

Foto: Printscreen Instagram

Dekoracija je bila kao cirkus jer Jakov mnogo voli životinje i oduševljen je cirkusom u koji su ga mama i tata vodili. Zato je i rođendanska torta bila u tom stilu. Iako od rođendana sina nije želela da pravi medijsku mompu, Seka kaže da su proslavili lepo i da je zadovoljna jer je Jakov bio zadovoljan.

- Slavlje je bilo lepo, najvažnije je da su se Jakov i drugari oduševili igračkama i animatorima. On jako voli cirkus zato je sve bilo u tom fazonu. Poklone je otvorio kad je došao kući, a najslađi je bio kada nam je na pitanje šta želi da mu mama i tata poklone, odgovorio: seku - kaže Aleksićeva, a na pitanje da li će sinu ispuniti želju, kaže:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GDE GOD DA SI SADA... Bol za ocem ne prestaje! Ana Korać potresnom porukom slomila srca svih! (FOTO)

- Svi znaju da bismo Veljko i ja voleli da imamo još dece.

Pink.rs

#Seka Aleksić

'