AKTUELNO

Jedva čeka da raskristi sa njom?

Filip Đukić je u toku prethodne noći nagovarao Mariju Anu Smiljanić da otpočne vezu sa Banetom Čolakom kako bi je "skinuo sa vrata". Da podsetimo, Užičanin je prilikom njenog ulaska prokomentarisao da bi voleo da bude sa njom.

Foto: Printscreen Youtube

Svađe između Filipa i Marije Ane ne jenjavaju, a maneken je i danas ušao u raspravu sa pevačicom i ponovo insistirao da ona okrene novi list i započne svoju priču sa Čolakom.

Samo hoću da skinem ljagu sa svog imena. Ja jedva čekam da uradiš nešto da ja mogu da uradim isto. Što pitaš Boru "šta radite u pabu" -  provocirao ju je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Ti možeš da radiš kad hoćeš, jer me apsolutno ne zanimaš. Za tvoju informaciju bili smo zajedno. Klošaru jedan, skloni se od mene, ne mogu da dišem od tebe - odbrusila mu je Smiljanićeva.

Rasprava se i posle toga nastavila, Đukić je u stopu pratio svoju bivšu devojku, a ovog puta insistirao je da njegova bivša devojka svima ispriča kako je dobila pesmu insinuirajući da je to platila svojim telom.

Foto: Printscreen Youtube

Nisi slala gole slike? Zakuni se da se nisi sa njim čula svaki dan, nisi išla tamo da blejiš - bio je besan maneken.
Maco, da smo napolju, on meni ne bi pustio nigde, pratio bi me svuda, kao što je i radio, bolesnik... Kunem se u tatu da se nisam prodala za pare i pesmu - odgovorila mu je Marija Ana.

Pročitajte još: Bane ponudio Mariji Ani VEZU kako bi napravila Filipa LJUBOMORNIM, a evo kakav je njen odgovor! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'