AKTUELNO

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je pevačica dala za ovu pesmu nije zanemarljiva.

Jedna od njapopularnijih pevačica na javnoj sceni, Ana Nikolić, pobrala je simpatije publike još kada se prvi put pojavila na javnoj sceni.

Od tada, pevačica niže samo uspehe, a njene pesme za kratko vreme postaju pravi hitovi.

Foto: Pink.rs

Ipak, jedna pesma posebno se izdvojila, a iako je od njene premijere prošlo deset godina, i dalje je svi rado slušaju i pominju.

U pitanju je pesma "Romale romali", kojom se Ana 2006. godine predstavila na nacionalnom takmičenju za pesmu Evrovizije, Beovizija.

Foto: Printscreen

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva.

Foto: Printscreen

Naime, Nikolićeva je pesmu platila 30.000 evra, a s obzirom na to da joj je pesma donela veliku popularnost, ovo je bio odličan potez.

To što Ana te godine nije otišla na Evroviziju sa ovom pesmom, mnoge njene kolege i danas smatraju velikom nepravdom.

Foto: Printscreen

Nedavno je upravo Aleksandra Radović, kada je jedna takmičarka u "Pinkovim zvezdama" pevala upravo ovaj hit, istakla kako bi Ana postigla veliki uspeh na pesmi Evrovizije.

Sećam se te godine kada je Ana pevala ovu pesmu, kada je bila na vrhuncu svoje "zgodnoće". Mislim daje naša najveća greška što nas ona tada nije predstavljala na pesmi Evrovizije, sa ovom pesmom. Mislim da bismo tada napravili ozbiljan uspeh - rekla je tada Radovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Bilo kako bilo, pesma je zaista postigla veliki uspeh u regionu, a i danas na prve taktove nastaje pravi haos.

Autor: M. Đurović

#Aleksandra Radović

#Ana Nikolić

#pevačica

'