AKTUELNO

Nisu prijateljski nastrojeni.

Nakon nekolicine zadrugara koji su naselili Imaginarijum u Šimanovcima, koji i te kako podseća na Maroko, Firencu i Veneciju, usledila je nova grupa učesnika koje je ugostila Dušica Jakovljević u studiju.

Naime, nakon Mine Vrbaški, u studio se došao Toma Panić, a potom i devojka sa kojom se navodno verio - Darija Stević. Iako su zajedno proveli tek nekoliko trenutaka, odmah je buknula svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je Dariji opasno zamerio zbog izjava koje je iznela protiv njega, pa nije štedeo reči za buduću cimerku pred kamerama.

Ja sam uvek pričao da se nismo verili. Neko je tražio na zajam. Ne bih ja to tu sada. Nešto mi je u karantinu rekla, molim te, pogrešila sam, izvinjavala mi se. Ja sam tu rekao: "Vidim da ti imaš psihički problem, ja tebi ne zameram ništa. To što si želela da budeš poznata, iskoristi to na najbolji mogući način" - rekao je Toma.
Ja moram polovinu ovoga da demantujem. Ja sam se najljudskije izvinila, on je to prihvatio. Žao mi je bilo. Mi nismo imali nikakav odnos, sve je počelo preko Instagrama - dodala je Darija.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste počela tema preko Instagrama. Ona je rekla "ja sam tvoj fan" i ja sam otišao na piće. Ja sam njoj dao poklon, posle toga ona taj poklon prodaje kao priču za pare. Ona priča da sam se ja raspitivao za njenu imovinu... - odlučio je Toma da otkrije sve karte.

Ove reči su jako isprovocirale Dariju, a svog keca u rukavu protiv Panića je iskoristila upravo u ovom trenutku.

Situacija sa Bokijem 13 je proverena i potpuno tačna. Ja imam čak i u telefonu, gde je njegova patika upala u kadar Bokijeve slike - otkrila je Stevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KIJA JE VEČERAS PREDSTAVILA NOVU PESMU POSVEĆENU NJEMU, a evo kako je Sloba REAGOVAO NA NJU! (FOTO)

Sve ovo je veoma iznedilo Minu, koja je iznela i svoj sud, a kako je izgledala njihova rasprava, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Darija Stević

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'