AKTUELNO

Treninzi urodili plodom.

Pinkova zvezda, Slobodan Radanović je tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" usled nedostatka fizičke aktivnosti "nabacio" koji kilogram više. Budući da je odmah po završetku ovog rijaliti programa krenuo punom parom sa nastupima, Sloba je poželeo da svoju liniju vrati u prvobitno stanje i ponovo bude "onaj stari".

Foto: Pink.rs

Naporni treninzi i svakodnevni nastupi pomogli su Radanoviću da smrša čak 14 kilograma,  zbog čega se Radanović neretko odvaži da na društvenim mrežama pokaže rezultate svog rada.

Foto: Printscreen Instagram

Sloba je u okviru Instagram storija objavio novu fotografiju za  koju verujemo da ženska populacija nije ostala ravnodušna.

Pročitajte još: LUNINA ODLUKA DA PONOVO UĐE U ZADRUGU GA JE ŠOKIRALA! Marko Miljković BEZ TEKSTA, evo kakvu joj SUDBINU PREDVIĐA! (VIDEO)

Radanović je rekao "zbogom" velikom stomaku, i sada je pokazao da raspolaže savršeno izvajanim bicepsom, a i pločice se već naziru.

Ne sumnjamo da će Sloba nastaviti da vredno radi na sebi kako bi još više doprineo svom izgledu, kao i da će ovime privući još veći broj obožavateljki koje čeznu da ga upoznaju.

D. B.

#Sloba Radanović

'