AKTUELNO

Neće joj biti prijatno kad pročita šta su joj poručili pratioci.

Bivša zadrugarka Ana Korać je sa svojim dečkom Davidom Dragojević otišla na letovanje u Egipat, a u svim čarima ovog letovališta njih dvoje uživaju do maksimuma.

PROČITAJTE JOŠ: OVO MU NEĆE OPROSTITI! Vladimir Tomović se ne zaustavlja, osuo drvlje i kamenje po Miljani Kulić i njenoj porodici: Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici! (FOTO)

Ana svakodnevno svoje pratioce na Instagramu obraduje ponekom vrelom fotkom sa plaže, ali ovoga puta je uspela da nadmaši samu sebe.

Koraćeva se fotografisala na stepenicama, a njena ogromna zadnjica u minijaturnom kupaćem kostimu izbila je u prvi plan. Iako je do sada većinom dobijala komplimente na račun izgleda, ovoga puta su njeni pratioci osuli paljbu po bivšoj zadrugarki.

"Ode ti kičma, lutko", "Fejk d*pe kod tebe, sami silikoni tako da džaba se hvalis", "Nemoj na veliku temperaturu, plastika se topi", "Pa je l' na svakoj slici moraš d*pe da pokazeš", samo su neki od komentara koji su odmah osvanuli ispod ovih fotografija. Da li vi mislite da je Koraćeva ovoga puta zaista preterala?

Pink.rs

#Ana Korać

'