AKTUELNO

Veruje da će druga sezona biti još gledanija.

Naš popularni pevač Marko Bulat bio je danas gost u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Bulat često posećivao učesnike najgledanijeg programa na ovim prostorima "Zadruge", voditeljka Dea Đurđević pitala je pevača kakvi su mu sada utisci o ovom projektu.

"Zadruga" je izuzetno veliki projekat i verujem da će druga sezona biti još bolja. To je izuzetno gledano, oborila je sve dosadašnje rekorde. Ljudi koji su izašli iz "Zadruge" a bave se muzikom, imaju nastupe i interesovanje za njihove nastupe je izuzetno veliko. To znači da je ono što su gledaoci pratili devet meseci ostavilo traga i da je izuzetno velika odsočna daska za njih koji se bave muzikom. To bi trebalo da iskoriste na najbolji mogući način, tu popularnost. Pitanje je da li će ta popularnost trajati u narednih pet, šest meseci, ali sada treba to što bolje da iskoriste - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH ZADRUGARKI IMA NOVOG DEČKA: Ne žalim se, ja nikad nisam sama!

Pevač nije skirvao radost zbog ogromnog uspeha, koju su ostvarili zadrugari na profesionalnom planu, po napuštanju Bele kuće.

Video sam da je Kija sa Ministarkama snimila pesmu, ali nisam poslušao. Trebalo bi da iskoriste tu popularnost sada - istakao je Bulat.

R. L.

#Marko Bulat

#Novo jutro

#Rijaliti Zadruga

'