AKTUELNO

Niko nije očekivao da će ovako otvoriti dušu.

Iako je već mesecima regularan učesnik u najgledanijem rijaltiiju u regionu, Aleksa Savić ni sa jednim ukućaninom nije imao konflikt, a neretko se i oglašava za stolom i u toku sastanka.

Međutim, voditelj Milan Milošević ga je zamolio da u emisiji ,,Pretres nedelje" konačno otkrije šta misli o pojedinim zadrugarima, a ne sme da im kaže u lice. Ovom prilikom, Savić je svojim izlaganjem iznenadio mnoge.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam neko preterano mišljenje o njemu, iskreno, ljudi se sp*daju sa nekim njegovim izjavama da ima avione i kamione. Ne znam, nemam izgrađeno mišljenje o Pavlu. Ja sam spomenuo da neke priče koje krenu da se vrte, pa se ispostavi da ništa od toga nema veze sa mozgom... Ja kad sam čuo za pismo, ispostavilo se da je meni Ša iskreno rekao šta je pisalo i šta se dešavalo. Ja ga razumem, on sve radi da bi zaštitio nekog spolja i ja imam devojku koju obožavam i znam kako je - počeo je Aleksa, pa prokomentarisao i ostale ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Radom sam super, u početku je vozala priče, svađala se i psovala. Ja i o Stoliću imam lepo mišljenje, ali jednostavno ovde se ne pronalazimo. Šetamo mi i pričamo ponekad. Marijana igra ozbiljne igre, pokušala je to za Petrućija i Rebeku. Još neće Petrućijevu majicu da vrati, koju je sama uzela. U Baneta sam se razočarao, verovao sam u neke priče da je ona (Zerina) njega poljubila, ne znam šta se sve dešavalo po wc-ima. Kad su se pojavili klipovi, šokiran sam bio - nastavio je Savić.

Foto: TvPink Printscreen

On u bradu sve nas komentariše, a ovamo ne sme da kaže ništa. Neke stvari sam slagao da bih zaštitio drugu stranu, a nekad da bih sebe zaštitio. Sve radi iskalkulisano. Da li je moguće da se ni sa kim nije posvađao šest meseci? - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Pokaži stav! - rekla je Stanija.
Komentarisao sam da si super devojka, ali kada si se vratila promenilo se sve. Ti igraš igre ovde za pobedu. Sa Banetom, ne primer, Pavle. Smatram da ti je bitno da pobediš. Doroteu nisam mogao da gledam očima, u poslednjih nekoliko meseci je obožavam. Bolja je otkad se ne druži sa Majom, baš je dobro što su se razdvojile. Maja petlja nešto sa Borom, smatram da joj je mnogo bitno da ostane u kući. Kad malo zaškripi oko ispadanja, onda ona počne sa Borom da petlja. Matora me strašno nervira kad vidim koliko se svađa za neke nebitne ljude i situacije. Što se Davida tiče, jeste njega gušila Aleksandra, ali sve mi je tu čudno. Ali, znam koliko je srećan i zadovoljan zbog svega što mu se desilo - priznao je Aleksa.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksa Savić

'