AKTUELNO

Potpuno je siguran u svoje reči.

Jedan od najzapaženijih učesnika prve sezone "Zadruge" svakako je Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. On je učestvovao u svakom razgovoru, bio prisutan na svakom sastalnku i znao šta se dešava između učesnika čak bolje i od njih samih.

Kako je glavna tema u medijima ovih dana razvod braka, do kog bi uskoro trebalo da dođe, između Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, Mića je za portal Pink.rs otkrio šta on misli o tome.

Foto: Pink.rs

Do razvoda nije došlo, razvoda nema. To su samo potpisani zahtevi. To je po meni marketinški trik, to se tako vuče i vuče u nedogled. Oni se još nisu razveli, evo mesec dana je prošlo. Mislim da to njima odgovara, a i oni se, pre svega, vole, to je jasno kao dan. Oboje su grešili, a sada nemaju snagu za pokajanje i svoju grešku traže jedno u drugom. S tim što je Sloba učinio nešto mnogo veće i mnogo bezobraznije, oni krivicu umesto u sebi traži grešku u onom drugom. To nije u redu, oni nemaju snagu sa pokajanje i oprost. Da kažu "Da pogrešio sam, uradio sam to i to. Desilo se. Ja smatram da više nisam u toj priči. Imam tebe i hoću sa tobom da provedem život" i lepo ideš dalje. Međutim, Sloba nema tu snagu a Kija, da on to i uradi, možda ne bi imala snagu za oprost. Ovde je potrebno i oprost i pokajanje, jer su oboje grešili. To je veliki posao za njih, oni su mladi i kao tako mladi su sebi stavili veliko breme ne leđa. Mada mislim da se neće razvesti. Ja se čujem sa Kijom i ona meni kaže "Razvešću se", ja joj kažem "Nećeš" - naveo je pevač.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NJIH JE ZVALA, ALI NISU DOŠLI: Luna priznala koje zadrugare je očekivala na otvaranju svog butika, pa otkrila DA LI JE U VEZI SA Markom! (VIDEO)

Bivši zadrugar je pre nekoliko dana doživeo jednu veoma neprijatnu situaciju na bazenu. Naime, njega je jedan mladić se*sualno uznemiravao, a ceo događaj prepričao nam je i sam Mića.

Foto: Pink.rs

Bio sam na bazenu, u sred bela dana, prišao mi je dečko, mlad, nabildovan, jaka mrcina, nikad u životu ne bih rekao da je takav bolesnik. Prišao je i uhvatio me za polni organ, dok sam bio ispod šoku. Dok sam ja došao sebi za par sekundi i zvao obezbeđenje, on je već otišao, dripac. U sred bela dana me napadaju po bazenu. Nikad u životu nisam imao takva iskustva, jednostavno ja sam u šoku, ali dobro, šta da radim, svet je bolestan - rekao je Lepi Mića.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'