AKTUELNO

Nije planirala da ga ignoriše zbog njega!

Na samom početku emisije ,,Zadruga - Narod pita" gosti Teodora Džehverović, Goca Džehverović i Ana Korać počeli su i te kako zanimljiv razgovor.

U javnosti je odjeknula vest da će pevačica nastupati sa svojim bivšim dečkom Savom, koji je inače klavijaturista njenom kolegi Slobodanu Radanoviću. Kako Džehverovićke nisu mogle da sakriju ovu informaciju, one su odlučile da se javno oglase povodom toga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nema potrebe da se pogrešno shvati, mi nemamo šta da krijemo, a svi pričaju o tome šta će biti. Neće biti ništa, ja sam zaista neko ko kada ode na nastup ima obezbeđenje, menadžerku. Ja posle nastupa ne ostajem, ja odem kući ili u hotel. Možda će i Anđelo biti pripadnik obezbeđenja - rekla je kroz smeh Teodora.

Fanovi Teodore i njenog dečka Anđela Rankovića bili su zabrinuti zbog njihovog susreta, zbog toga što su pomislili da to može drastično da promeni odnos koji njihovi favoriti uživaju iz dana u dan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On nije imao nikakav problem, on je znao da Sava radi zajedno sa njim. On je bio u emisiji, predstavio se kao moj bivši dečko. Sa ponosom je to uradio i baš mi znači to. Ja ću pružiti ruku i pitati ga kako je, ali će zaista ostati samo na tome. Moja osećanja su čista i sigurna, ja volim Anđela i tu nema problema - rekla je Teodora.

K.Ristić

#Teodora Džehverović

'