AKTUELNO

Uključili se uživo sa Ade Ciganlije.

U emisiji "Premijera-vikend specijal" gosti su bili Aca Lukas, Milica Pavlović i pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar. U jednom trenutku u emisiju su se uključili Anđelo Radnković i Teodora Džehverović sa Ade Ciganlije.

Foto: RTV Pink

Teodora i Anđelo su novinaru Nemanji Vujičiću rekli kako su uspešno nastavili svoju romansu i van kamera rijaliti programa "Zadruga", kao i da su mnogi prognozirali kako oni svoju vezu neće nastaviti posle superfinala.

U uključenju u "Premijera-vikend specijal" Anđelo i Teodora rekli su i kako je trač da će živeti zajedno, ali da se nikad ne zna šta nosi dan, a šta noć. Ovi bivši zadrugari komentarisali su i odnos Anđelove mame prema Teodori, s obzirom na to da je Rankovićeva majka jasno do znanja dala svom sinu da ne prihvata njegovu vezu sa pevačicom.

Foto: RTV Pink

Ne, ne, to su tračevi, ali nikad se ne zna. Mi smo tamo pričali da ništa nismo hteli da planiramo, ali nikad se ne zna - izjavili su Anđelo i Teodora kada je tema zajedničkog života bila u pitanju.
Moja mama se ne meša i ja kada sam izašao iz Zadruge prvo što smo pričali je da su naši roditelji prošli težak period i rekli su da ne žele da se provlače kroz medije i javnost. Nema šta, da li jesu ili nisu, oni su meni dali slobodu da ja radim šta hoću - rekao je Anđelo u uključenju.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'