AKTUELNO

Čuli šta su ih ogovarale zadrugarke.

U toku prošle noći Sara Reljić i Vojke Đans imali su priliku da pogledaju snimak na kome ih Andrijana Radonjić i Sanja Stanković ogovaraju. Po završetku priloga, Maca Diskrecija se umešala i rekla kako su sve to ove dve zadrugarke trebale da kažu svojoj drugarici Sari u lice.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

On (Vojke) ne zna da se priča o njemu. Nekada se Vojke i ja zakačimo. Normalno je! Ovde smo non-stop zajedno! Jedno veče smo se Vojke i ja posvađali. Andrijana me je čudno pogledala. Ja sam tada bila nervozna. U nekim čudnim danima. Sve smo rešili. Ne želim ništa da promenim što se njega tiče. Mi kada se svađamo to ne zna cela kuća, nego samo nas dvoje - govorila je Sara.

Foto: RTV Pink

Smatram da ništa loše nisam rekla u ovom snimku. Nas dve smo samo komentarisale situaciju. Ja sam Saru pitala da li je sve ok, tako da Maca priča gluposti - branila se Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se Sanja Stanković ubacila komentarom kako su je zadrugari pitali da li je moguće da se Sara i Vojke nikada ne svađaju. Celu situaciju možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'