AKTUELNO

U intervjuu za "Premijeru" govorila je o svom poslu, deci, ali i promenama u svom ponašanju.

Popularna voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević jedno je od omiljenih TV lica na domaćoj javnoj sceni. Ona je u studiju u Šimanovcima, gde vodi emisije rijalitija "Zadruga", uvek glamurozna, nasmejana i sjajno raspoložena, a kada se kamere ugase u potpunosti se posvećuje svojim naslednicima - ćerki Anđeli i sinu Ognjenu, koji su potpuno različiti po karakterima.

Foto: RTV Pink

- Ja sam sudar karaktera u jednoj osobi (smeh). Anđela je kreativna i svoja, ona je na samu sebe, a Ognjen je emotivac, tako je dobar... Mlađi je, ranije je krenuo u školu, a i dečacima treba malo vremena - priznala je Dušica, koja je, takođe, u intervjuu za "Premijeru" priznala da ne voli da dolazi u konflikte sa drugima budući da ih teško i emotivno proživljava.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam zlopamtilo. Ja ne znam ni da se svađam - ako se svađam, ja posle plačem, uvek mi je krivo kada me neko pogrešno razume. Mada, evo, tek sada sam naučila da me baš briga za neke situacije, ljude i reakcije i sada mi zameraju ljudi na tome - otkrila je lepa voditeljka u emisiji "Premijera".

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Premijera

'