AKTUELNO

Uživa u svom poslu!

Branka Katić važi za jednu od omiljenih domaćih glumica iako već godinama živi i radi u inostranstvu. I pored velikog uspeha, ona i dalje ostavlja utisak "devojke iz komšiluka" koja će vam se uvek osmehnuti i uputiti vam lepu reč.

Ja sam uvek volela da radim u Srbiji i ljubav koju dobijam ovde od publike ne verujem da ću ikada imati, niti želim da imam bilo gde drugo. Veoma sam zahvalna publici što voli moj rad. Davno sam shvatila da popularnost može da bude otežavajuća okolnost zato što vas svi prepoznaju i svi uvek gledaju kako izgledate i s kim ste. Ja sam još kao mnogo mlađa osoba shvatila da je bitno da znam ko sam i šta volim, a sve ostalo nekako ide uz taj posao. Jednostavno, ne bavim se ovim poslom da bih bila popularna, već mi je bitno da ti likovi koje glumim komuniciraju sa publikom - rekla je Branka.

Iako je radila sa mnogo stranih, talentovanih glumaca, Branka ističe da joj je najdraže kada radi sa kolegama sa kojima je odrasla.

Volim da se bavim svojim poslom bilo gde, ali lakoća koju imam na našem jeziku i saradnja sa kolegama sa kojima sam i rasla i koje izuzetno volim i poštujem mi je uvek srcu draga - zaključila je Branka.

Autor: Pink.rs

#Branka Katić

#Intervju

#glumica

'