AKTUELNO

Za kratko vreme, ova pesma je zasluženo dobila odlične kritike.

U 21. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Frka i trka", gledaoci su prvi put čuli pesmu "Iskrena pesma", koja je od tada sastavni deo odjavne špice ove serije.

Za ovu pesmu zaslužna je porodica Amvon iz Švedske, koja stoji iza muzičke producentske kuće "Amvon Music", a koja je dugogodišnji prijatelj "Contrast Studios"-a i porodice Bajić. Autor teksta i vokal je Olga Lola Amvon, autor muzike i gitarista je Tina Amvon, aranžer i klavijaturista Bata Amvon, dok violinu svira Filip Amvon.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Otkako je premijerno izvedena, numera "Iskrena pesma" dobila je odlične kritike, a na Jutjubu već ima nekoliko hiljada pregleda.

Verna publika, koja iz nedelje u nedelju prati avanture talentovanog i poštenog, ali nespretnog kompjuterskog programera Despota Despotovića, složna je u jednom - "Iskrena pesma" odlično prati priču ove serije, a posebno dobro opisuje Mileninu i Despotovu ljubav. Takođe, brojni su komentari da je ovo izuzetno kvalitetna numera, kakvih danas retko ima, i da će je slušati mnoge generacije.

Foto: RTV Pink

Posebno zanimljivo jeste to da je porodica Amvon napisala ovu pesmu još dok je projekat "Šifra Despot" bio u fazi pisanja scenarija.

Još dok sam pisao scenario za seriju ''Šifra Despot'', u jednom razgovoru sa porodicom Amvon saznao sam za ovu numeru. Kad smo prvi put čuli ovu baladu bilo je jasno da će se savršeno uklopiti u radnju serije i priču o Despotovoj i Mileninoj ljubavi i tako je postala deo našeg projekta - rekao je Radoš Bajić neposredno pred premijeru ove pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Osim ove pesme, gledaoce očekuje još jedna muzička premijera koju će iznedriti vikend-serija "Šifra Despot". Naime, posle letnje pauze, u epizodama koje će se emitovati od septembra, čućete pesmu "Stani zoro", koji će u seriji izvesti estradna zvezda Stefan Žakula, kog tumači Nedeljko Bajić.

Foto: Pink.rs

Do tada, poslušajte numeru "Iskrena pesma" na Jutjub kanalu RTV Pink Official i budite svake nedelje u 21 čas uz TV Pink i nove epizode popularne vikend-serije "Šifra Despot".

Autor: M. Đ.

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'