AKTUELNO

Beba ima nešto više od dva meseca i oni smatraju da je dovoljno ojačala kako bi putovala.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger postali su roditelji 18. marta kada je lepa teniserka na svet donela dečaka Luku. U prvim danima majčinstva Ana je imala veliku podršku mame Dragane koja je boravila kod njih u Čikagu.

Foto: Printscreen Instagram

Sada su, dva meseca nakon rođenja deteta Ana i Bastijan rešili da sa sinom Lukom posete Aninu porodicu i prijatelje u Srbiji.

Čim se porodila, Ana je znala da će doći u Srbiju čim beba bude mogla da putuje. Ona je još tada najavila da će to biti krajem maja, a tako se stvari i odvijaju. Ana će sina Luku prvi put dovesti u Beograd, gde će uživati sa bakom i dekom, kao i sa njenim bratom Milošem. Svi jedva čekaju da se igraju sa mališanom. Ana će posetu Beogradu iskroristiti i da se vidi sa bliskim prijateljima, sa kojima se često čuje dok je u Čikagu - rekao je dobro obavešten izvor i dodao:
Ana planira i da trenira dok je u Beogradu, pa je pričala sa svojim trenerom o kondicionim treninzima. Poznato je da se Ana vratila vežbanju nekoliko dana nakon porođaja te ne iznenađuje činjenica da će i ovde odraditi nekoliko treninga. Kada dođe u Beograd, Ana voli da uživa u srpskim restoranima, da šeta pored reke, tako da će se tome posvetiti i ovog puta. Ana je veoma posvećena majka i vreme uglavnom provodi sa bebom te se nemojte iznenaditi ako je vidite kako na ulici šeta sa malim Lukom.

Ana je nedavno izjavila da joj iz Srbije i Beograda najviše nedostaju šetnje pored reke i domaća kuhinja te nema sumnje da će se njena mama potruditi da svojoj mezimici spremi sve čega se uželela.

Pink.rs

#Ana Ivanović

#pevačica

'