AKTUELNO

Posle nešto više od dva meseca napustio je najgledaniji rijaliti!

Pevač Slobodan Batjarević Cobe napustio je rijaliti "Zadrugu" proteklog vikenda, a kako se moglo zaključiti, zbog toga mu nije žao. Njegov boravak u rijalitiju obeležila je priča koju je imao sa Marijanom Zonjić, a za portal Pink.rs pevač je otvorio dušu i progovorio o svom životu pred milionskim auditorijumom.

Foto: TvPink Printscreen

Kod mene još uvek traje euforija, ne mogu da verujem da sam kući, da sam pored Ane i moje dece. Juče sam ceo dan prespavao, sad se vraćam lagano, danas mi je rođendan, pa sa porodicom idem u kupovinu, da uzmemo sve što nam treba i večeras mi dolaze prijatelji, kolege, rodbina, da proslavimo. I baš mi je drago što se tako zalomilo da budem kući za rođendan - rekao nam je Cobe na samom početku.

Cobe ističe da je generalno zadovoljan svojim učešćem u Zadruzi, ali da se kaje što se družio sa Marijanom:

Ja sam generalno zadovoljan svojim boravkom, osim dela kada je u pitanju Marijana i sve što je bilo sa njom. Kajem se što sam se družio sa Marijanom i kad bih mogao da vratim vreme, ne bih to uradio. U rijalitiju je svako mogao svašta da priča, a ovo je realan život. Ne znam ko je hteo da zakuva tu priču i pokušavao nešto, ali me i ne interesuje. Ja sam znao da moja Ana ništa nije zamerila čim je došla u studio i zagrlila me i poljubila. Meni su Ana i moja deca najbitniji, sve ostalo me ne interesuje i što se tiče Marijane, stavio sam tačku na tu priču sa njom - ističe Cobe.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: TRAŽI SVAKU PRILIKU DA MU PRIĐE! Ana Korać koristi TRZAVICE u Aleksandrinoj i Davidovoj vezi, ŽELI GA SAMO ZA SEBE? (VIDEO)

Na kraju razgovora Cobeta smo upitali koga vidi kao pobednika "Zadruge 2":

Luna će sigurno pobediti i ona zaslužuje pobedu. Ona je jedno divno, neiskvareno biće, ja sam bio u Zadruzi nešto više od dva meseca i video sam kakva je osoba i stvarno mislim da je ona zaslužila da pobedi - zaključio je pevač za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Cobe Batjarević

'