AKTUELNO

Budite u nedelju, 6. maja, od 14 časova uz televiziju Pink, jer ne smete propustiti ono što vam je pripremila ekipa najgledanije emisije o poznatima.

Premijera Vikend specijal i ovog vikenda biće uz svoju vernu publiku, s kojom će proslaviti Đurđevdan i za koju će doneti veliki broj ekskluzivnih i zanimljivih priča.

Jelena Tomašević sa Kragujevčanima proslaviće važan jubilej ovog grada, što će detaljno ispratiti kamere ove emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednje pripreme pred Evroviziju ovogodišnji predstavnici Srbije na ovom prestižnom muzičkom takmičenju obaviće pred Premijernim kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Tijana Prica i Ognjen Nestorović diskutovaće i o tome zbog čega je Đani Versaći ponovo postao meta svetskih medija.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna kamera snimiće i dom Mikija Đuričića, jednog od najzapaženijih učesnika "Zadruge", a šta će stanovnici Kupinova imati da kažu o njemu saznaćete ako u nedelju budete uz najgledaniju emisiju u poznatim ličnostima u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Specijalni gost u studiju kod Tijane i Ognjena biće Aleksandra Prijović, koja uskoro staje na ludi kamen sa Filipom Živojinovićem.

PROČITAJTE JOŠ: PINKOVE ZVEZDICE VEČERAS SE NE PROPUŠTAJU: Zbog IZVANREDNIH KLINACA nećete moći da zadržite suze! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

I to nije sve! Budite u nedelju, 6. maja, od 14 časova uz televiziju Pink, jer Premijera Vikend specijal uvek donese i poneko iznenađenje za svoje verne gledaoce.

Autor: V. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Tijana Prica

'