AKTUELNO

Obavezno danas budite uz televiziju Pink od 14 časova!

Kao što ste i navikli, danas od 14 časova na televiziji Pink očekuje vas novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" koje vas ni ove nedelje neće ostaviti ravnodušnim!

Foto: Televizija Pink

Ekipa emisije vredno je radila na tome da vam donese samo ekskluzive iz života poznatih i slavnih, pa vam je dobra zabava i te kako zagarantovana. U studio kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price dolazi majka zadrugarke Lune Đogani, Anabela Atijas, koja će pričati o vezi svoje ćerke sa Markom Miljkovićem ali i o svom novom projektu.

Foto: E-stock, Pink.rs

Nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić, njen verenik David Dragojević otpočeo je pred kamerama najgledanijeg rijalitija vezu sa Anom Korać. Ovo je bio dovoljan povod da se ekipa "Premijera-Vikend specijala" uputi u Veternik, u porodični dom Dragojevića, gde Aleksandra i dalje boravi sa ćerkom Magdalenom. Šta Aleksandra kaže o Davidovoj javnoj prevari, saznaćete u uključenjima uživo iz Veternika u "Premijera-Vikend specijalu".

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša vraća se iz Kine, gde je bila u poseti svom suprugu Dušku Tošiću, a ekipa "Premijera - Vikend specijala" sačekaće je na aerodromu.

Foto: E-stock/Rajko Ristić, Pixabay

Sve to i još mnogo više očekuje vas u današnjoj "Premijeri - Vikend specijalu" te imate sve razloge da danas od 14 časova budete uz televiziju Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima!

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'