AKTUELNO

Ona je pre tri meseca rešila da nastavi karijeru kao solo pevačica.

Atraktivna pevačica Edita Aradinović do skoro je bila frontmen grupe "Ministarke" a onda je javnost šokirla vešću da napušta grupu. Tom prilikom javnosti se obratula putem društvenih mreža a nakon toga su krenule da kruže priče kako će zbog ugovora imati mnoge poteškoće.

Ekipa emisije "Premijera" porazgovarala je sa Editom koja je pred kamerama Televizije Pink razjasnila sve što je mučilo njenu publiku.

To nema veze sa istinom da ja ne mogu ili ne smem da radim pet godina - započela je Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam se stvarno razbolela i ugasila telefon, mesec dana se nisam javljala. Ali nakon što sam uključila telefon, ja sam se izvinila svim svojim saradnicima i novinarima sa kojima ja uopšte nisam u lošim odnosima i objasnila im kako stvari stoje - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

U periodu dok nije nastupala, Edita Aradinović imala je čak tri operacije od kojih je jedna bila estetske prirode.

Ja sam nos želela da operišem odavno, ali isto tak nisam želela da to ikada krijem niti da to bude neka tabu tema. To odavno nije tabu tema, ja sam imala ozbiljan problem zbog kojeg mi je i glas otišao i nisam mogla da pevam ni da radim. Tako da sam ja u sklopu svoje devijacije što je bilo neophodno, odradila i estetski. Niti sam ga nešto presmanjila, niti preterivala - priznala je Edita.

O čemu je još govorila ova pevačica, kao i ostale priče iz života poznatih, pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Edita Aradinović

#Premijera

#emisija

#pevačica

'