AKTUELNO

Ona obožava da svoje obline ističe, a sada je otkrila šta je na sebi korigovala.

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević svoje fanove na društvenim mrežama svakodnevno čašćava provokativnim fotografijama. Na račun izgleda Stanija dobija mnoštvo komplimenata, a nađe se i po neki negativni komentar kao i pitanje da li na sebi ima nešto prirodno.

Sada je odlučila da konačno odgovori na sva pitanja koja joj postavljaju neprestano.

Najčesca pitanja devojaka i žena koja dobijam su o mom treningu, kako imam tako uzak struk i zategnute trbušnjake, režimu ishrane i estetskoj hirurgiji. Uglavnom pitate "gde si radila usne, grudi, jesi radila guzu ili je prirodna". Pošto ne stižem svima pojedinačno da odgovorim, evo... Odavno sam uradila grudi, o tome sam više puta javno pričala (trojke!), urađene sa merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je bio da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konacno mogu da nosim haljine sa otvorenim ledjima. Odluka na taj korak mi je i te kako podigla samopouzdanje i osećala sam se ženstvenije i privlačnije - napisala je Stanija Dobrojević na društvenim mrežama, te dodala:
Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani! Trbušnjaci, struk - isto! Sledeće, najčešće pitanje - usne. Otkako sam njih uradila, čitavo lice dobilo je egzotičniji oblik i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz sa merom, prirodnog izgleda - hijaluronom. Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom.

Ukoliko ste se i vi pitali šta je sve Stanija korigovala na sebi, sada konačno možete mirno da spavate i sanjate možda baš nju.

Pročitajte još: TRUDNA NINA JANKOVIĆ: Ovako je glumica otkrila da je u drugom stanju! (FOTO)

Pink.rs

#Plastične operacije

#Silikoni

#Stanija Dobrojević

'