AKTUELNO

Sloba odustao!

Drugi na drugoj "Zadrugoviziji" svoju tačku trebali su da predstave Miljana Kulić i Slobodan Radanović. Međutim, Slobodan je odustao, jer nije želeo da nastupa sa trudnicom s obzirom na to da su oni u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

Pesma Zorice Brunclik "Kada bi me pitali", u izvedbi Miljane Kulić  izazvala je veliko oduševljenje kod publike, ali i kod žirija, pa je tako Miljana nekoliko puta u toku svog nastupa dobila aplauz.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta bih rekao, dobro, Dino Merlin ti je logoped! Odlična si! Samo tako nastavi! - bio je ironičan Dragan Marinković Maca, zbog čega se prepirao sa ovom zadrugarkom, a onda je dodao: "Rekao sam da je Dino Merlin za tebe logoped, nisi me skontala! Nema veze, odlična si!"

Foto: TvPink Printscreen

Karamela je najbolje imitirao Zoricu Brunclik i zbog toga je dobio nadimak Karamera. Zorica jeste pevačina, da se razumemo, ali ovde tražimo šou! Ovo je zabava. Mogla je malo crvenija kosa da bude, ali ti je stajling odličan - rekao je Karamela nakon Miljaninog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Miljana je na prvoj "Zadrugoviziji" dobila najviše glasova od strane novinarskog žirija. Kako je izgledao nastup Kulićeve večeras, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'