AKTUELNO

Sloba preuzeo Miljanine obaveze!

Nakon što je Miljana Kulić na svoju ruku donela odluku da ne bude prisutna na sastancima, da čita pisma i deli budžet, s obzirom na to da je ona vođa i ove nedelje, popodne je stiglo važno pismo Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

S obzirom na sva dešavanja od jutros, da vođa nije podeli budžet, već je prevlast u Zadruzi pratkično uzeo Sloba, potrebno je da održite hitno porodični sastanak. Sve što se dešava ide ka potpunom haosu i ništa ne govori da će se situacija sama od sebe vratiti u normalu. Zato je važno da svi sednete i rešite probleme koji su nastali. Vođa ne može biti zadrugar koji to poželi, svi znate kako se bira vođa i kakva su pravila života u Zadruzi. Isto tako se zna ko treba da održava sastanke i čita pisma. Ni vođa sam od sebe ne može prestati da se pojavljuju na sastancima, jer je to van svih pravila - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: Miljana POKUŠALA DA SE OTRUJE I POBEGNE IZ ZADUGE, OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO: Kulićeva svojim manipulacijama pokušava da dobije ono što želi! (VIDEO)

Za vreme čitanja ovog pisma koje je pročitao Sloba Radanović, Miljana Kulić spavala je u "Hotelu Zadruga". Mina Vrbaški poručila je da bi bilo najbolje da ukućani bez trudnice reše problem koji je nastao.

Foto: RTV Pink

Ja sam to uradio, ne da bih bio vođa, nego zato što je ona sinoć govorila kako će sa budžetom ne znam šta da uradi. Ja sam planirao da joj dam te kutije da podeli, ali je bezobrazna. Sebi sam uzeo i podelio svima isto. Mislim da je to ok, kada je budžet smanjen - branio se Radanović.

Foto: RTV Pink

Rečima ovog ukućanina koji je svoju suprugu pred kamerama "Zadruge" ostavio, odmah se pobunio Marko Miljković, a zatim i Saška Karan koja je uspela da se posvađa sa većinom ukućana na čelu sa Mikijem Đuričićem.

Ja smatram da ovo nije fer! Ispadaš pred narodom, jer si svima dao jednako, ali nije dobro za igru - izjavio je Marko.

Foto: RTV Pink

Lopovi, lopovi, lopovi! Pare dajte lopovi! Uzimate tuđe pare lopovi - vikao je Lepi Mića i izneo svoj stav o Slobinoj podeli budžeta za ovu nedelju.

Foto: RTV Pink

Luna je rekla Miljani da ide kući ako se oseća loše, ona je nju posle toga nazvala k*rvom! To je sve što je rekla, a Miljana joj je rekla: "Onaj Sloba i njegova k*rva!" - pričao je Sloba o Miljani Kulić u toku sastanka.

Kako je izgledao ovaj sastanak možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'