AKTUELNO

To je ostavilo posledice pa utiče i na njen život danas.

Jedan od najlepših vokala na ovim prostorima pripada upravo Slađi Vujičić poznatijoj kao Slađa Alegro. Nakon duge borbe za potomstvo ona će se ovog leta ostvariti u ulozi majke, a sada se i sama prisetila svog detinjstva i otkrila koji strah ni danas nije uspela da iskoreni.

Joj, strah od vode. Imam traumu još iz detinjstva i vučem je i danas. Na moru ćete me videti da se čvarim na plaži, a da u vodu uđem dva puta ili nijednom. Nažalost, nikad se toga nisam rešila - rekla je Slađa.

Foto: YouTube screenshot

Ona se uveliko priprema za ulogu majke i priznaje da u detinsjtvu ona i njena porodica nisu imali sve, ali da su živeli divno.

Detinjstvo mi je bilo divno. Iskreno, imala sam divnu porodicu, sestru koju i dan-danas volim i kao sestru i kao svog najboljeg prijatelja. Nismo imali puno, ali smo imali sve. Prijatelje iz detinjstva čuvam i dan-danas, a i oni mene. Najdraži deo mog odrastanja su odlasci na selo sa babom i dedom, svake godine sam jedva čekala i letnji i zimski raspust. I dan-danas sa suzama u očima i setom setim se tog doba. Bavljenje folklorom je takođe jedan nezaboravni deo mog života - jasna je bila Slađa.

Pink.rs

#Slađa Vujičić

#Strah

#detinjstvo

#pevačica

'