AKTUELNO

U emisiji RedAkcija, voditelji današnje emisije Milica Krasić, Sanja Arsić i Goran Todorović ugostili su Marka Đedovića koji je govorio na mnoge aktuelne teme, kako iz najgledanijeg rijalitija ''Elita'', tako i na temu instant muzičkih zvezda i današnjim trendovima.

Tom prilikom, Marko je istakao da je za porast popularnosti instant pevača zapravo kriva najveća balkanska, muzičkih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, i to jer dugo nije objavila novi album, koji marljivo priprema i koji će svetlost dana ugledati pred zakazani koncert na Ušću na Vidovdan 28. juna 2025. godine.

Foto: RED TV Printscreen

- Ta neka vrsta diskursa nas je dovela tu, da nam je cela estrada dosadna, da nije rijalitija i svih ovih dešavanja, što se vidi po pregledima, sami i znate na koga klikću. Po pregledima se vidi ko je zanimljiv. Počeli su svi sa tim PR-ovima, a to su neke stvari koje su ubile njihovi interesantnost, ljudi postaju instant zvezde... Ja obožavam Maju Berović, volim je jako, ali setimo se kako je bilo kad nisi mogao pored Arene da prođeš, a sada sumnjam da bi mogla da je napuni - rekao je Marko u emisiji RedAkcija i dodao:

Foto: RED TV Printscreen

- Mi čekamo Cecu na Ušću. Ovo pojavljivanje ovih instant zvezda i jeste krivica Svetlane Ražnatović, zato što nije snimila pesmu. Da je ona snimila pesme, ništa ne bi bilo - poručio je Marko, dok je voditeljka dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Uskoro će i Ceca objaviti nove pesme, pa ćemo videti ko će da tu preživi - poručila je Milica Krasić.

- Tako je. Videćemo se na Ušću - poručio je Đedović.

Autor: Pink.rs