AKTUELNO

U toku je RedAkcija, voditelji današnje emisije su Milica Krasić, Sanja Arsić i Goran Todorović.

Marko Đedović je u današnjoj RedAkciji komentarisao ponašanje Stefana Korde prema Ani Nikolić tokom jučerašnjeg dana:

- Nalaze se na televiziji, postoji obezbeđenje koje je uvek tu, ona da dozvoli sebi da trpi te stvari. Meni je nje žao, ona je divna, ali treba da zvekne šakom od sto. On njoj govori da ustane, nek mu mama ustane.

Foto: RED TV Printscreen

Nakon toga se u emisiju uključila Anina sestra Ivana Nikolić koja je prokomentarisala situaciju oko njene sestre i Stefana:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ću pričati onako kako jeste. Stefan nikada nije bio takav, sve je zakuvao Luka, koji je pravio priču. Ja jesam bila besna i ljuta, i dalje sam ljuta zbog njegovog ponašanja, ali to je rijaliti, zatvoren prostor. On jeste ljubomoran, ona njega iskreno voli, ali ako se tako ponaša ona treba da ga ostavi. Moram da kažem da mi za sve sada imamo dokaze. Ja sam u kontaktu sa njegovom mamom, jutros smo se čuli, i oni su u šoku zbog Stefanovog ponašanja - rekla je Ivana pa je otkrila :

Foto: RED TV Printscreen

- Njegovi roditelji Anu mnogo vole, a što se tiče naših roditelja, ovo je za nas sve novo, a sada da li je to njegovo pravo lice ili je to zatvoren prostor, ne znam, nadam se da će se smiriti. Mi podržavamo njihovu ljubav, ali nasilje ne, i nadamo se da do toga neće doći - rekla je Ivana.

Autor: N.B.