AKTUELNO

Snežana Đurišić, poznata srpska pevačica narodne muzike, danas ima veliki koncert u MTS Dvorani.

Snežani Đurišić su na koncert među prvima stigle majka, ćerka i unuka.

Snežanina majka Dara, za ovu priliku, nosila je elegantni roze komplet, ćerka Maja, koja je slika i prilika svoje poznate majke, takođe je izabrala elegantnu kombinaciju, a unuka, koju javnost prvi put vidi, blistala je u odelu sačinjenom od prsluka i pantalona. Četiri generacije žena u ovoj porodici definitivno, sa kolena na koleno, nasleđuju impresivnu lepotu, ali i jedinstven stil u odevanju.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Inače, majka Snežane Đurišić jednom je govorila o karijeri svoje naslednice.

‒ Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Sa druge strane, ćerka naše pevačice ne živi u Srbiji.Đurišić je jednom prilikom otkrila da je Maja nasledila talenat za muziku.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Pretalentovana je, lepa, pametna i obrazovana ali ona više voli da bude sa porodicom. Zna da ovaj posao traži puno odricanja jer je i sama odrasla u porodici gde su roditelji muzičari, tako da verujem da je to razlog što se nije dala u ove vode - ispričala je Snežana jednom prilikom.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Autor: M.K.