AKTUELNO

Jedna od najboljih pevačica zabavne muzike, Neda Ukraden, održala je sinoć solistički koncert u MTS dvorani u Beogradu.

Pevačica je solo karijeru započela ranih 70-ih godina prošlog veka, a zenit popularnosti doživela je 80-ih i 90-ih godina prošlog veka. Kao njen najveći hit izdvaja se pesma ''Zora je'', a nijedan njen koncert ne može da prođe i bez pesama ''Šaj, Šaj'', ''Gde god bio'', ''Da se nađemo na pola puta'', ''Na Balkanu''...

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Koncert je otvorila pesmom "I gde god bio", a publika je od starta sve vreme bila na nogama, dok je pevačica u svom stilu atmosferu sve vreme držala na vrhuncu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dva veoma emotivna momenta desila su se na koncertu. Naime, na bini se u jednom momentu pojavio pevačicin unuk Dušan, koji nosi ime, pevačicinog oca koji joj je poklonio ogroman buket cveća od njega i porodice.

Video: Pink.rs

Pevačica nije mogla da obuzda emocije jer se kraj nje pojavio njen unuk, a publiku je njegov gest raznežio.

Video: Pink.rs

Međutim ono što je sve ostavilo bez teksta, a pojedinice i rasplakalo je to što se u jednom trenutku na video bimu iza pevačice pojavila slika njenog oca Dušana.

Foto: Pink.rs

Pevačica je za svog oca zapevala pesmu koju joj je napisala Marina Tucaković, Eh, da sam tebe slusala. Pevačica tu pesmu nikada nije pevala do sinoć.

Naime, Marina joj je tekst za tu pesmu napisala jer su njih dve bile kućne prijateljice i Marina je znala koliko je Neda teško podnela smrt oca, ali i nejgovu borbu sa bolesti.

Ona je znala kroz šta sam prolazila dok je otac bio bolestan i ona je napisala tekst za pesmu koja se zove "Eh, da sam samo tebe slušala ćale". - rekla je Neda ranije.

Video: Pink.rs

Pevačica je sve vreme plakala dok je izvodila pesmu posvećenu njenom ocu, a nakon izvedbe, publika je ustala i nagradila je gromoglasnim aplauzom.

Video: Pink.rs

Autor: N.B.