AKTUELNO

O bračnom paru Marinković bruji čitav Balkan otkad je u "Eliti" obelodanjeno da je udata Jelena u rijalitiju zavela osam godina mlađeg Uroša Rajačića sa kojim se, prema svedočenju Stefani Grujić, intimizirala u zatvoru, mužu iza leđa, a evo kako su o potencijalnom krahu braka, koji svi predviđaju, govorili uoči ulaska u rijaliti.

Jelena i Ivan Marinković ušli su u "Elitu" 26. januara ove godine, kada smo ih pitali da li im se može desiti situacija nalik onoj koje su imale Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, čiji je brak pukao u rijalitiju nakon što je obelodanjena preljuba.

- To je legitimno pravo vas novinara da mislite, sa vaše tačke gledišta. Ja stvarno ne znam šta će se desiti, ne mogu da garantujem ni za sebe. To je sve, ljudi, život - šaljivo je pričao Ivan, a onda se nadovezala Jelena.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

- Zamišljam nešto što ne očekujem, strefio me šlog, izašle prepiske, Ivan se dopisivao sa nekom cicom napolju, meni se srušio svet... Da ne bude isti scenario kao sa Matorom i Anitom, sve ostalo može - pričala je Jelena.

Ivan je tada zamislio situaciju nalik onoj koja mu se sada zaista dešava.

- Ja već vidim scenu, ne znam zašto... Ja na šanku, našankan, a Jelena tamo s nekim drugim muškarcem flertuje, očijuka... Ja jadan kao Dejan Dragojević nekada - rekao je Ivan.

Pogledajte snimak u nastavku:

Podsetimo, Uroš Rajačić priznao je noćas na intervjuu da je bio intiman sa Ivanovom suprugom Jelenom, koja mu se udvarala i pisala pismo, koje je rešio da pokaže večeras u poslednjem "Pretresu nedelje".

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević