AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", Stefani Grujić, tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" razotkrila je aferu svoje drugarice Jelene Marinković, ističući da je bila neverna svom mužu Ivanu i to sa Urošem Rajačićem.

Stefani Grujić više nije mogla da izdrži, a ni da ćuti, te je tako u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem razotkrila sve detalje afere Uroša Rajačića sa udatom Jelenom Ilić Marinković - od sitnog flerta, očijukanja, preko toga da je prenosila poruke od Jelene Urošu, pa sve do tog, kako kažu, njihovog intimnog odnosa u zatvoru.

Foto: PINK.RS, E-STOCK/ ČASLAV VUKOJIČIĆ

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga", Jelenom Golubović, koja je prokomentarisala odnos Jelene, Ivana i Rajačića:

- Ja mogu da kažem da je Jelena uvek predstavljala njihovu vezu, sada brak, da je jedini problem porok Ivana Marinkovića, koji je uspeo da reši. Ja se radujem kada neko istraje i pobedi sebe, ja to uvek pozdravljam, bez obzira na naše odnose iz rijalitija. Jelena je, takođe, Ivanu Marinkoviću prelazila u spoljnom svetu preko preljube, to je bilo i javno, ja sam zvala Ivan Tržan Kulić Kalaver, a sada ako dopusti sebi bilo kakav flert s Urošem u braku, mislim da to nije lepo. Govorila je da je jedina zamerka je to njegovo piće, a da je agresivna samo zato što on pije. Uvek je sumnjivo kada nešto ne radiš transparentno, a u braku si. Kakve god da su te poruke koje je prenosila, nije u redu da partneru radiš iza leđa. Nismo mi džabe slabe, a muškarci jači pol. Po meni je to gore i od prevare, ne možeš da se osloniš na svog partnera - rekla je Jelena, a onda je dodala:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kristijana, Mikija i Zolu mogu da pohvalim da umeju da iznesu svoj stav, ali se ženska Jelena Golubović nikada nije pojavila. Meni to imponuje.

Autor: Nikola Žugić