AKTUELNO

Pevačica Jovana Pajić ne skida osmeh sa lica zbog pesme Ludilo koja je za kratko vreme postala hit!

Voditelj i reporter Nemanji Vujičić je na samom startu Premijere - Vikend specijala razgovarao je sa Jovanom Pajić sa kojom je razgovarao o njenoj pesmi Ludilo, koja je za kratko vreme postala hit.

- Sve žene kažu da su doživele moju pesmu, jer svi imamo to ludilo - rekla je Jovana pa se osvrnula na svoju karijeru:

- Estrada kao tavka nije moja šoljica čaja, ali pesma i muzika jesu. Ova pesma je moj najveći hit, je jedan fin pokazatalje šta publici fali, ali i moj putokaz za ono što bih trebalo da snimam, čak i moja deca pevaju pesmu. Puno mi je srce jer se Ludilo širi - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila kakve planove ima za dalje:

- Mene je sve ovo uhvatilo tokom leta, moram da najavim drugu pesmu koja je spremna, spremam spot za nju, ali još uvek promovišem Ludilo. Neću praviti pauze kao ranije - rekla je Jovana pa se osvrnula na svoju decu:

- One uživaju jer su na raspustu, bili smo u Budvi, a išla sam i kod Marije Šerifović u Los Anđelos, ona i ja ne radimo poslove za odrasle kao od 9 do 5, nego vikednom i prijalo je ali je bilo kartko. Oduševila sam se ljubaznošću ljudi, ali tamo ne bih mogla da živim.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je super, nije partner ono što mi fali, ali iskreno ne bih ponovo stala na ludi kamen. Imam svoju decu, ispunjena sam i uživam u tome. Uvek sam za neki lep odnos, ali brak ne - rekla je Jovana Pajić.

Autor: N.B.