AKTUELNO

Ne skida osmeh sa lica!

U toku je 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi prokomentarisao snimak intimnog odnosa Stanislava Krofaka sa Majom Marinković.

Ja sam odmah rekao da ovde ništa ne može da se sakrije, ljudi puštaju do jednog trenutka da mažemo. Nekad možda bolje da ispadnemo dru*are nego lažovi. On je u startu rekao da je lagano, ja sam mu rekao da će ispadati iz šina, pa kao i jeste. Možda u narednoj sezoni ne bude budemo videli, nego kaže konkretno kako jeste - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je najsmešnije da Maja uđe ugasi kameru i oni misle da su zaje*ali sistem - rekao je Đedović.
Mene neke osobe osuđuju i vređaju na maks. Ja sam se dosta izblamirao, ali i on je. Rekao sam mu pre neki dan da se dosta izblamirao - rekao je Ša,
Nije suština što je on nas lagao, on bi imao se*s sa Majom da nije dao obećanje porodici. To je jedini problem što je dao reč porodici, on se sada smeje a nije mu do smeha. Ako neke stvari kaže treba da ih ispuni, - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što ćeš ti ući Milane on kaže ovde može život da ti se preokrene za minut. Ovde su svi znali da su oni imali se*s, znao sam da neće da kaže. To se nije moglo nikako sakriti. Maja je dugo u rijalitiju, znala je da se snima. Njega ne mogu da nažovu lažovom, pokušao je da slaže, nije hteo, hteo je da izbegne to. Ovde se pare zaradjuju mnogo za*ebano - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić