AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", Stefani Grujić, tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" razotkrila je aferu svoje drugarice Jelene Marinković, ističući da je bila neverna svom mužu Ivanu i to sa Urošem Rajačićem.

Stefani Grujić više nije mogla da izdrži, a ni da ćuti, te je tako u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem razotkrila sve detalje afere Uroša Rajačića sa udatom Jelenom Ilić Marinković - od sitnog flerta, očijukanja, preko toga da je prenosila poruke od Jelene Urošu, pa sve do tog, kako kažu, njihovog intimnog odnosa u zatvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je mnoge šokiralo, s obzirom da su Jelena i Ivan ušli ruku pod ruku u rijaliti i svoj odnos predstavili kao jedan od najskladnijih, a ono što su pokazali tokom učešća, jeste da su se držali zajedno i jedno drugo branili od mnogih napada u Beloj kući. Kako se ova afera razotkrila sinoć, totalno se slika o svemu ovome promenila, a pre samo nepuna četiri meseca, a neki od učesnika su navodili da je baš u tom periodu krenuo flert, izbila je prva bračna svađa između Marinkovića, kada Jelena nije stigla na nokte i na frizuru u frizerskom salonu u "Eliti".

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs/N. Žugić

Naime, Jelena je bila vidno besna zbog toga što neće stići na red, te je sve vreme divljala po imanju, vređala Ivana i plakala, a u jednom momentu ga čak i žestoko potkačila.

- I ti si mi nešto pomogao, govoriš mi da idem da čekam ovako besna...Ti si mi neki muškarac, šta treba da se laktam sa Milenom klošarkom od 50 godina - plakala je tada Jelena, a kako je izgledala ova svađa, pogledajte u nastavku:

Sada, mnogi komentarišu na društvenim mrežama da je tada Jelena izrazila nezadovoljstvo i neki bunt prema Ivanu, a da li je to zaista tako, kao i da li je ova svađa i njena reakcija bila zapravo zbog toga što je ona i tada flertovala sa Rajačićem, ostaje nam da saznamo.

Autor: Nikola Žugić