AKTUELNO

Nije ga poštedela!

Danas je jedan od najtežih dana za Aneli Ahmić. Učesnica Elite je donela odluku da prekine trudnoću i abortira Janjuševo dete, sa kojim ipak nije našla zajednički jezik i s kojim je prekinula ljubavni odnos. Sita se nakon Anelinog abortusa oglasila brutalnom porukom na svom Instagram profilu. Tom prilikom osvrnula se na negativne komentare na Anelin račun, a Janjuša je žestoko potkačila.

- Ku*vi je svaka ku*va, lopovu svako lopov, a prevarantu svako prevarant, tako da sram vas bilo gamadi svi koji lažetem na jednu ženu polupanu i povređenu, malo vam je sve do sada šta ste lagali, nego i je i za ovakve stvati optužujete! Sude uvek gori i osuđuju! Fuj! - napisala je Sita i dodala:

Foto: Instagram.com

- Folirant i manipulator koji je svojim postupcima nagovarao na sve ovo, sada ima predstave u koje ne veruje apsolutno niko. Kakvo muško, greota od Boga stvoreno da ovakva sorta postoji! Od prvog komentara monstrum, sramota me njegove sramote i godina koje broji! Čovek koji ima samo jedan zadatak, a taj je da povređuje i ponižava druge žene, daleko mu kuća - poručila je Ahmićeva.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.